Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Brodit houder/lader Apple iPhone 6/6S/7/8 met skin MOLEX

Telefoonhouder voor vaste montage

Een actieve houder voor uw telefoon of tablet. Deze telefoonhouder met losse draden is bedoeld voor vaste montage in uw voertuig. De houder is voorzien van een draad met een 4-polige MOLEX connector. De kabels komen uit de achterkant van de houder voor een mooie montage zonder dat er allemaal draden over uw dashboard lopen. Als u de telefoon of tablet in de houder plaatst zal deze automatisch gaan. Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

Telefoonhouder Auto

Deze Brodit houder/lader Apple iPhone 6/6S met skin MOLEX voor in de auto is de perfecte oplossing om uw apparaat altijd binnen handbereik te hebben. Het Brodit ontwerp garandeert een perfecte pasvorm en een prachtig design. De Brodit houder is heel eenvoudig en snel op een ProClip of andere montagebeugel te bevestigen. Koop uw Brodit telefoonhouder bij Telefoonhouderwinkel; makkelijk, mooi en veilig.

Veiligheid voor alles

Uw telefoon of tablet gebruikt u tegenwoordig voor allerlei zaken; e-mail, navigatie, berichten sturen, surfen op het internet en natuurlijk bellen. Zonder telefoonhouder in uw auto belandt deze vaak in een rommelvakje of op de passagiersstoel. U pakt de telefoon om even wat op te zoeken, uw navigatie te raadplegen of om een berichtje te lezen, dit kan natuurlijk tot gevaarlijke situaties leiden. Met een Brodit telefoonhouder in uw auto heeft u uw telefoon of tablet altijd binnen handbereik. U kunt uw navigatie zien, inkomende berichten lezen en bellen. Brodit houders zijn getest op veiligheid, degelijk en passen heel mooi in uw interieur.

Handleiding Brodit houder/lader Apple iPhone 6/6S met skin MOLEX

Download hieronder alle informatie en een montage beschrijving voor deze Brodit houder.

Handleiding Brodit houder/lader Apple iPhone 6/6S met skin MOLEX


Brodit Specificaties
Specificaties Vaste installatie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Brodit
  • Model 527662
  • Beschikbaarheid: 1
€ 112,95
Excl. BTW: € 93,35

Tags: Brodit, telefoonhouder auto, MOLEX, Brodit houderlader fixed install., Houder oplossingen, 800527662

Brodit houder video # 527662
Hoe bestelt u een telefoonhouder?