Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Brodit iPhone 6/6S/7/8/X verstelbaar (62-77mm) (oplaadfunctie, incl. kabel)

Deze verstelbare houder/lader is voorzien van een USB sig. aanstekerplug. De houder is in de breedte verstelbaar en is daarom geschikt voor het toestel met dun formaat skin / cover.(62-77/ 2-10mm) Zodra het toestel zich in de houder bevindt, zal het worden geladen. Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechaniek, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om hinderlijke reflectie tegen te gaan. Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

Telefoonhouder Auto

Deze Brodit h/l verstelb.(62-77/2-10mm) Apple iPh.6/6S USB sig. voor in de auto is de perfecte oplossing om uw apparaat altijd binnen handbereik te hebben. Deze telefoonhouder is voorzien van een 12 volt sigaretten plug. Het Brodit ontwerp garandeert een perfecte pasvorm en een prachtig design. De Brodit houder is heel eenvoudig en snel op een ProClip of andere montagebeugel te bevestigen. Koop uw Brodit telefoonhouder bij Telefoonhouderwinkel; makkelijk, mooi en veilig.

Veiligheid voor alles

Uw telefoon of tablet gebruikt u tegenwoordig voor allerlei zaken; e-mail, navigatie, berichten sturen, surfen op het internet en natuurlijk bellen. Zonder telefoonhouder in uw auto belandt deze vaak in een rommelvakje of op de passagiersstoel. U pakt de telefoon om even wat op te zoeken, uw navigatie te raadplegen of om een berichtje te lezen, dit kan natuurlijk tot gevaarlijke situaties leiden. Met een Brodit telefoonhouder in uw auto heeft u uw telefoon of tablet altijd binnen handbereik. U kunt uw navigatie zien, inkomende berichten lezen en bellen. Brodit houders zijn getest op veiligheid, degelijk en passen heel mooi in uw interieur.

Handleiding Brodit h/l verstelb.(62-77/2-10mm) Apple iPh.6/6S USB sig.

Download hieronder alle informatie en een montage beschrijving voor deze Brodit houder.

Handleiding Brodit h/l verstelb.(62-77/2-10mm) Apple iPh.6/6S USB sig.


Brodit Specificaties
Specificaties Incl. kabel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Brodit
  • Model 521666
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 84,95
Excl. BTW: € 70,21

Tags: Brodit, telefoonhouder auto, Brodit houderlader sig. plug, Houder oplossingen, 800521666

Hoe bestelt u een telefoonhouder?