Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Proclip vergroot de verkeersveiligheid

In Nederland kun je een flinke boete krijgen voor niet-handsfree rijden. Niet bepaald fijn als er een boete van 230 euro op je deurmat valt. Even bellen of sms’en blijkt in dat geval een dure beslissing. Een minder dure beslissing is het aanschaffen van een telefoonhouder. Het Zweedse bedrijf Brodit biedt een enorm aanbod aan telefoonhouders voor verschillende merken. Zo kan elke automobilist er een aanschaffen, en veilig de weg op. De telefoonhouders zijn gemakkelijk te installeren met een ProClip montagebeugel.


Het monteren van de Proclip

Het monteren van een Proclip is geen moeilijke, maar wel een verstandige keuze. De Proclip sluit precies aan waar Brodit naar toe wil, namelijk veilig rijden stimuleren met producten van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om automobilisten of fietsers: elke weggebruiker profiteert ervan. Met de ProClip wordt een montagebeugel bedoeld, die je door middel van een simpele klik aan het dashboard van de auto kunt installeren. Vervolgens plaats je op de ProClip bevestigingsbeugel een Brodit telefoon- of tablethouder. Ook het installeren van een tv scherm, navigatie of MP3 behoort tot de mogelijkheden. Een tv scherm is fijn voor andere personen in de auto, een tablet of MP3 is Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een playlist wilt afspelen. Voor de rit zelf klik je de muziek aan, en onderweg speelt je favoriete muziek zich af.


Uitgebreide instructie

Elke ProClip wordt geleverd met een montage handleiding en de benodigde materialen. Een ProClip is zeer eenvoudig te monteren, de montage vereist geen gereedschap. Het principe van de ProClip is simpel. Elk product wordt op maat gemaakt voor een type auto. Hiermee wordt een perfecte pasvorm gerealiseerd. Dit betekent dat de beugel perfect integreert in het interieur van de auto. Het interieur wordt bij deze montage niet beschadigd en doordat er niet geschroefd wordt is de beugel weer te demonteren zonder een spoor achter te laten. De ProClips worden eigenlijk geklemd tussen de interieurdelen van het dashboard of het middenconsole. Om ruimte te maken voor het vastklikken van de ProClip wordt bij de meeste ProClips een kunststof wigje geleverd. Hiermee maak je net genoeg ruimte om de beugel stevig vast te kunnen klikken. In tegenstelling tot goedkopere, universele telefoonhouders is de ProClip montage zo stevig dat er bij een ongeval geen levensgevaarlijke situaties onstaan waarbij een houder met telefoon los schiet en als een projectiel door de auto vliegt. De oplossing is dus niet alleen mooi maar ook erg veilig.


Handsfree rijden is noodzakelijk

In de loop der jaren zijn er steeds meer telefoonhouders op de markt gekomen. Helemaal sinds handsfree rijden in bijna heel Europa verplicht is gesteld. Bijzonder genoeg mag je in Zweden nog wel handsfree rijden, omdat dit het rijgedrag niet zou beïnvloeden. In Nederland denken ze daar echter anders over, en dus is de aanschaf van een Brodit telefoonhouder inclusief ProClip haast noodzakelijk. Telefoonhouders zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. En hoewel Brodit niet de goedkoopste is, zijn het de beste producten die verkrijgbaar zijn. Brodit levert al jarenlang producten voor het wegverkeer. Zo kun je op onze website kiezen uit een uitgebreid aanbod van ProClips. Deze zijn geschikt voor bijna alle verschillende merken en types auto’s. Denk bijvoorbeeld aan een Alfa Romeo, maar ook een Daewoo, Fiat en Kia. Ook voor luxere merken als BMW en Porsche is een Brodit proclip combinatie beschikbaar.


Rustig op de achterbank

Een blik op het aanbod laat zien dat de Brodit proclip te gebruiken is voor verschillende soorten houders. Dit betreft niet alleen telefoons, maar ook navigatiesystemen, carkits, multimedia systemen en muziekspelers. Je zou dus eventueel ook een televisiescherm of tablet in de auto kunnen plaatsen, waar mensen op de achterbank naar kunnen kijken. Tijdens een vakantie is dit bijvoorbeeld een mooie oplossing om de kinderen achterin te vermaken.


Informatie op de site

Bij al deze systemen helpt Brodit graag een handje. Zo vind je op onze site een speciale adviespagina met alle informatie over Proclip en de proclip mount. Je kunt er bijvoorbeeld informatie vinden over de montage van de beugels en een uitgebreide selectie vinden waarop gemakkelijk per autotype is te filteren. Per autotype ziet u vervolgens de geschikte ProClip beugels, deze zijn er overigens vaak in een aantal uitvoeringen, voor verschillende plaatsen in het interieur van de betreffende auto.


Veilig het verkeer in

De Proclip is dus een ontzettend handig montagesysteem. In korte tijd installeer je een montageplatform voor je telefoon of tablet op je dashboard. Na montage van de houder voor uw mobiele apparaat, zoals bijvoorbeeld een smartphone, scherm of MP3, kunt u die met gemak in uw auto plaatsen. Ook een navigatiesysteem, zoals een Tom Tom, komt in de auto goed van pas. Zo raak je nooit meer verdwaald. Voor elk soort auto is er een andere Proclip beschikbaar. Wel hebben de apparaten allemaal gemeenschappelijk dat ze de verkeersveiligheid vergroten.