Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Wegens omstandigheden zijn we woensdag 19-9-2018 vanaf 12:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

ProClip - MAN TG-series 00-14

De ProClip - MAN TG-series 00-14 is een zeer gebruiksvriendelijke, veilige en mooie oplossing voor het creeeren van een montage platform in de auto. Een ProClip is met uiterste zorg voor uw auto ontwikkelt, daarom past een ProClip montagebeugel perfect in uw interieur.

Gemakkelijk en schadevrij installeren

Een Proclip installeert u in 30 seconden, zonder uw interieur te beschadigen. Het is simpelweg een kwestie van het klemmen van de ProClip tussen twee interieurdelen. Als het nodig is wordt de ProClip geleverd met gereedschap om de installatie uit te voeren. Snel, veilig en door iedereen te monteren!

Verkeersveiligheid

Even een berichtje versturen, de files bekijken of een telefoontje plegen. Telefoon in en uit uw zak of maar even tijdelijk in dat bakje onder het dasboard. Dit is niet alleen zeer onveilig maar beschadigt uw telefoon en zorgt voor een stressvolle rit. Een ProClip in combinatie met een telefoonhouder verzekeren u van een veilige en kwalitatief hoogstaande oplossing. U heeft uw telefoon altijd binnen handbereik en uw informatie altijd in zicht.

Bijpassende Brodit telefoonhouder

Uw telefoon of tablet plaatst u in een Brodit telefoonhouder. Een Brodit houder installeert u met gemak op uw ProClip montagebeugel. De Brodit houder past perfect bij uw telefoon en is verkrijgbaar met en zonder laadfunctie. Klik hier om ook een telefoonhouder te bestellen.

Eigenschappen ProClip

  • Centraal gemonteerd
  • MAN TG-series


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Proclip
  • Model 853148
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 34,95
Excl. BTW: € 28,88

Tags: Proclip, montagebeugel, 7320288531489, MAN, TG-series

Hoe bestelt u een telefoonhouder?