Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Met de Brodit telefoonhouder voor Samsung kies je voor kwaliteit

De Brodit telefoonhouder voor Samsung is praktisch en stijlvol. Met dit onmisbare onderdeel van de auto zorg je ervoor dat je smartphone een goed plekje krijgt in de auto. Zo hoef je de telefoon nooit meer in de hand te houden, dit is immers verboden en zorgt voor veel gevaar op de weg. Met de telefoonhouder van Samsung ben je voortaan de ideale weggebruiker. Bovendien is deze verkrijgbaar voor verschillende Samsung smartphones. Zo kun je bijvoorbeeld een telefoonhouder voor de Samsung S5, S6 of S7 aanschaffen, maar misschien wil je graag een houder voor de Galaxy S2 of een Samsung tablet.


Een telefoonhouder voor de Samsung

De keuze aan telefoonhouders is tegenwoordig enorm. Voor elke smartphone is er wel een exemplaar beschikbaar. Nu zijn Brodit telefoonhouders voor Samsung toestellen een klasse apart. De kwaliteit is ongeëvenaard en de houders hebben de beste pasvorm verkrijgbaar, uiteraard door het feit dat deze Samsung houders op maat zijn gemaakt voor het specifieke toestel. Brodit heeft de standaard bepaald voor telefoonhouders en wat ooit begon als een klein bedrijf, is nu een van de bekendste merken ter wereld. Met een telefoonhouder van Brodit voor Samsung weet je dat je kwaliteit in huis haalt. 


Razendsnelle ontwikkeling

De ontwikkeling van smartphones en bijbehorende accessoires blijft bovendien doorgaan. Over enkele jaren ziet de wereld van de smartphone er wellicht weer heel anders uit. Elk jaar proberen merken elkaar met de nieuwste smartphones te overtreffen. Hoe dan ook staat het vast dat telefoonhouders belangrijk zullen blijven voor de weggebruiker. Omdat handsfree bellen tegenwoordig verplicht is, vormen ze de ideale oplossing om toch te kunnen bellen in de auto. Daarnaast hebben Samsung smartphones tal van andere apps die interessant zijn om in de auto te gebruiken, denk hierbij aan navigatie, Flitsmeister, instant messaging, etc.


Nooit meer verdwalen met de telefoonhouder van Samsung

Samsung houders van Brodit beschermen je smartphone optimaal. De doorgaans zwarte kleur staat bovendien mooi in bijna elke auto. Om de veiligheid te garanderen dien je de telefoonhouder op ooghoogte te installeren. Hiervoor heeft Brodit vaak een oplossing die je bevestigt tussen de dashboard delen van je auto. Op die manier kun je er makkelijk bij wanneer je bijvoorbeeld navigatie wilt instellen. Voor navigatie heb je tegenwoordig allang geen kaart meer nodig. In een paar klikken heb je de kaart en de route naar je bestemming voor je neus. Zorg ervoor dat je de navigatie vanuit de autostoel gemakkelijk kunt zien, zonder afgeleid te raken. De kans dat je verdwaalt of een ongeluk veroorzaakt is op die manier ontzettend klein.


Geen gedoe met laden en kabels

Een aantal van de Brodit telefoonhouders voor de Samsung Galaxy reeks beschikken over een handige lader met een 12V aanstekerplug. Dit zorgt ervoor dat je smartphone begint te laden op het moment dat je het in de telefoonhouder steekt. Ook zijn er Brodit varianten die je netjes kunt aansluiten op het stroomnetwerk van de auto. Hierbij wordt de houder gevoed en zijn de kabels netjes weggewerkt achter het dashboard. Dit noemt men een MOLEX installatie. Aangeraden wordt deze Brodit houders te laten monteren door een professioneel montagebedrijf.


Universele telefoonhouders

Naast de op maat gemaakte telefoonhouders heeft Brodit ook universele houders voor Samsung. Dit houdt in dat ze voor meerdere smartphones geschikt zijn, waaronder de Samsung Galaxy S2, Galaxy S5, Galaxy S6 en de nieuwe Galaxy S7 en S7 Edge. Deze houders worden net als andere Brodit houders op een ProClip montagebeugel gemonteerd. Het verschil is dat deze houders verstelbaar zijn in breedte. Je zet je Samsung in de houder en stelt de breedte in op basis van de je telefoon (met of zonder hoesje), vervolgens schroef je de passchroefjes vast en heeft de Brodit de gewenste afmeting voor jouw Samsung toestel. Het voordeel van een dergelijke houder is dat, wanneer je wisselt van toestel of een andere hoes of cover gaat gebruiken, je de houder kan verstellen zodat je nieuwe Samsung ook weer past. Deze universele telefoonhouders zijn uiteraard ook met laadfunctie te verkrijgen en draaibaar voor een liggende weergave van het scherm.


Simpel monteren

Het monteren van de Samsung Brodit houder in de auto is overigens ontzettend simpel. Het Zweedse bedrijf Brodit staat hierom bekend. Zij gebruikt het uiterst klantvriendelijke ProClip systeem. Hierbij wordt een bevestigingsbeugel op het dashboard geplaatst. Daar tegenaan kun je bijvoorbeeld een telefoonhouder plaatsen, maar ook een houder voor een tablet, MP3 speler of een scherm. De installatie kost weinig tijd omdat je geen boor of andere gereedschappen nodig hebt. De montage van een ProClip wordt gedaan zonder het interieur te beschadigen en deze is ook weer te demonteren zonder sporen achter te laten. Kortom, met een gebruiksaanwijzing in de hand hoef je slechts een paar schroeven aan te draaien. Wel dien je goed te kijken naar de grootte van de smartphone. Die moet namelijk perfect passen in de telefoonhouder. Gelukkig kun je de telefoonhouder meestal uit elkaar schuiven om de juiste wijdte te krijgen. Kortom: de telefoonhouder van Samsung is een geweldige aanwinst voor je auto.