Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Brodit laat u onderweg genieten

De meeste auto’s beschikken tegenwoordig over een telefoonhouder. Al enkele jaren is het namelijk verplicht om handsfree te bellen. Bellen met de telefoon brengt namelijk een verhoogd risico op ongelukken en enorme boetes met zich mee. Om dit te voorkomen kun je terecht bij het Zweedse bedrijf Brodit. Brodit heeft een uitgebreid assortiment aan telefoonhouders voor verschillende merken. Daarnaast beschikt het over een houders waarmee je tijdens een autoritje of zelfs op de fiets een tablet of navigatiesysteem mee kunt nemen.


Groot aanbod aan Brodit houders

Bij een online zoektocht naar telefoonhouders kom je wellicht de site van Brodit tegen. Het bedrijf biedt zowel op maat gemaakte houders als verstelbare houders aan. De Brodit houder is onder andere geschikt voor de iPhone 6, iPad en iPod, Samsung Galaxy, HTC en Huawei. Maar ook voor andere bekende merken als Asus en Nokia heeft dit merk op maat gemaakte houders. Ook de installatie van navigatiesystemen Garmin en Tom Tom en een Samsung Tablet behoort tot de mogelijkheden. Telefoonhouderwinkel.nl levert voornamelijk Brodit houders, op deze vindt bijna elke automobilist zijn of haar ideale Brodit telefoonhouder met bijbehorende ProClip montagebeugel.


Nooit meer verdwalen met Brodit

Tijdens het autorijden is het handig om gebruik te kunnen maken van navigatie. Vooral op plaatsen waar je nog nooit bent geweest is de kans op verdwalen aanwezig. Gelukkig is de tijd dat je op een map moest kijken allang voorbij. De Brodit Tom Tom is de ideale oplossing voor onderweg. Dit bekende navigatiesysteem is inmiddels totaal ingeburgerd in ons land. De houder zorgt ervoor dat je de Tom Tom gemakkelijk in de auto kunt plaatsen. Ook in dit geval heb je bij Telefoonhouderwinkel een zeer uitgebreide keuze. Tom Tom levert verschillende modellen van hun navigatiesystemen, elk met een eigen aansluiting, afmeting en vorm. Brodit maakt voor elk apparaat, dus ook voor TomTom zijn houder op maat voor een perfecte pasvorm. Samen met de ProClip montage beugel heeft u een unieke, op maat gemaakte set om uw TomTom in de auto te monteren.


Onderweg met de Tom Tom Go

Een van de populairste Brodit TomTom houders onder automobilisten is die voor de Tom Tom Go. Deze Brodit houder is op maat gemaakt en beschikt over een sterke 12/24V lader. De houder begint meteen met opladen als je het TomTom navigatiesysteem erin plaatst. Zo kom je onderweg dus nooit met een lege TomTom te zitten en ziet het geheel er netjes afgewerkt uit. Een andere versie van TomTom is de Tom Tom Pro, deze beschikt over een zogeheten draaivoet. Brodit Tom Tom is voor minder dan 60 euro verkrijgbaar voor de TomTom Go en TomTom Live.


Gemakkelijk te installeren met de Proclip

Alle Brodit houders zijn gemakkelijk te installeren met een speciaal systeem. Je hebt er slechts een Brodit telefoonhouder en een zogeheten Proclip voor nodig. De Proclip is een bevestigingsbeugel die je op het dashboard van de auto bevestigd. Voor de meeste auto’s zijn er een aantal ProClips beschikbaar, deze zijn specifiek voor de betreffende auto ontwikkeld en bij de meeste auto’s kun je kiezen uit een aantal plaatsingen, dashboard links of rechts of bijvoorbeeld het middenconsole. De Brodit houder wordt vervolgens op de ProClip geschroefd met 4 kruiskopschroefjes. In een paar stappen heb je al een Brodit telefoonhouder in je auto. Ook de Brodit ProClips zijn overigens in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo vind je ze terug voor in een Ford Focus, Peugeot 308 maar ook in een Seat Ibiza, Volkswagen of Audi.


Brodit houders voor de tablet

Brodit houders zijn uiteraard niet alleen geschikt voor de telefoon. Je kunt er ook heel makkelijk een tablet mee in de auto installeren. Zo neem je jouw favoriete computer overal mee naar toe. Ook wat betreft tablets is het assortiment van Brodit erg uitgebreid. De tablet houders zijn onder andere geschikt voor de Apple iPad Air en de Samsung Galaxy. Door het montagesysteem met de Proclip zijn de houders gemakkelijk te installeren. Je kunt het gemakkelijk zelf doen, en er hoeft geen expert ingeschakeld te worden om de tablets in de auto te plaatsen.


Accu en draaisysteem

Een ProClip wordt los van de Brodit houder besteld, de ProClip is namelijk specifiek voor de betreffende auto en de Brodit houder specifiek voor betreffende telefoon of tablet (of navigatie). Er is voor een telefoon of tablet vaak een Brodit houder beschikbaar met laadfunctie. Dit kan dan een laadkabel zijn met 12V plug of een kabel met losse draadeinden voor het aansluiten op een spanningsbron achter het dashboard. Ook beschikt de telefoonhouder over een handig draaisysteem. Hierdoor kun je bepaalde apps, die beter liggend te gebruiken zijn, optimaal benutten. Het spreekt voor zich dat je de blik wel op de weg dient te houden!