Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies en ons privacy beleid. Klik op het kruisje rechts om deze melding te sluiten.
Kies een houder voor uw telefoon of tablet.
Kies een montagebeugel voor uw auto.
Bestel uw persoonlijke telefoonhouder!
Meer informatie
Minimaliseer uitleg

Een Brodit telefoonhouder op de fiets voor mooie fietstochten

Mooie fietstochten door het landschap

Fietsers maken een onmisbaar onderdeel uit van het verkeer. Sterker nog, het is een van de symbolen van Nederland. Misschien stap je zelf ook vaak op het stalen ros om even boodschappen te doen. Of misschien maak je graag lange fietstochten om van de Hollandse natuur te genieten. Wat betreft het laatste maken steeds meer fietsers gebruik van hun telefoon of smartphone. Een telefoonhouder op de fiets is daarbij de ideale oplossing. Hiermee kun je als fietser onder andere gebruik maken van navigatie, of muziek luisteren.


Met beide handen aan het stuur

Het voordeel aan een telefoonhouder voor op de fiets is dat je geen handen meer hoeft te gebruiken tijdens het gebruik van navigatie en het luisteren van muziek. Zelfs om te bellen is het ideaal. Met beide handen aan het stuur voorkom je gevaarlijke verkeerssituaties. Nog te vaak vinden er botsingen plaats omdat bellende fietsers niet opletten. Met een telefoonhouder voor de fiets is dit verleden tijd. Voortaan kun je gezellig kletsen met iemand aan de lijn, en toch je ogen op de weg houden. Ook whatsappen en sms’jes sturen is een stuk veiliger, omdat je slechts een hand gebruikt. Door het gebruik van de telefoonhouders zijn er waarschijnlijk al aardig wat ongelukken voorkomen.


Telefoonhouder op de racefiets

Ook voor de sportieve fietser is een telefoonhouder op de fiets een uitkomst. Een telefoonhouder op de racefiets is bijvoorbeeld ideaal om je navigatie in de gaten te houden. Voor de rit stel je de navigatie in op de smartphone. Het plaatsen van de telefoonhouder op de fiets is een fluitje van een cent. Met een paar schroeven heb je het al voor elkaar. De smartphone hoef je daarna slechts in de houder te plaatsen om de rit te mogen beginnen. Zorg ervoor dat je de telefoonhouder en smartphone op de racefiets naar je toe hebt gedraaid. Op die manier kun je de navigatie het beste in de gaten houden.


Een computer voor onderweg

Een smartphone op de fiets is feitelijk een soort computer. Je kunt er werkelijk van alles mee doen. Zo is het heerlijk om onderweg muziek te luisteren. Vooral bij lange ritten is de smartphone in de telefoonhouder je beste vriend. Zorg er echter wel voor dat je smartphone goed opgeladen is. Een nadeel van de telefoonhouder op de fiets is namelijk het opladen. Dit zul je in de meeste gevallen voor de rit moeten doen. Eventueel is het mogelijk om een extra (externe) accu aan te schaffen. Dit kost weliswaar geld, maar aan de andere kant ben je er tijdens de rit zeker van dat de smartphone aan blijft. Wel zo handig als je fietst in een gebied dat je niet zo goed kent. 


Verschillende soorten Brodit telefoonhouders voor op de fiets

Brodit biedt een breed scala aan fiets telefoonhouders aan. Zo is er bijvoorbeeld een te verkrijgen voor je iPhone en Samsung. De prijzen van de telefoonhouders kunnen onderling nogal variëren. Besef dat je met hogere prijzen waarschijnlijk ook meer functionaliteit in huis haalt. Dankzij het uitgebreide assortiment aan telefoonhouders voor fietsen is er echter voor elk wat wils. Daarnaast is het mogelijk om extra accessoires aan te schaffen voor je fiets. Denk bijvoorbeeld aan een beschermhoes voor je smartphone. Op deze manier raakt je telefoon tijdens de tocht niet beschadigd of vies.


Bescherming tijdens het fietsen

Naast de nodige bescherming voor beschadigingen is het ook aan te raden om een waterdichte fiets telefoonhouder aan te schaffen. Een Brodit houder is aan te schaffen met ruimte voor een houder met hoes. Deze is afgesloten zodat er niks kan gebeuren tijdens een flinke regenbui. Daarnaast zijn de meeste beschermde hoezen voor de fiets vrij hard. Het kan voorkomen dat je een keer een flinke smak maakt. Om te voorkomen dat je smartphone bij de val beschadigd raakt, zorgt de harde laag van de hoes voor de nodige bescherming.


Brodit telefoonhouder fiets

De telefoonhouders van Brodit worden net als in de auto bevestigd op een montageplatform. Deze is meestal gemaakt om geklemd te worden rond de stuurbuis. Hierdoor onstaat een stevig platform waar een specifieke telefoonhouder van Brodit opgeschroefd kan worden. Hierdoor heb je op de fiets ruimte voor een houder en kun je je telefoon of ander mobiel apparaat zonder problemen aflezen en gebruiken. Brodit fiets oplossingen zorgen ervoor dat je een kwalitatief hoogstaande oplossing hebt voor je telefoon.